Odlični rezultati na takmičenju „Poslovni izazov“

I ove godine su naši učenici ostvarili zapažene rezultate na regionalnom takmičenju „Poslovni izazov“ u organizaciji Dostignuća mladih koje je održano 7. decembra u Zaječaru. Na takmičenju su učestvovali učenici srednjih škola Istočne Srbije koji su bili podeljeni u 14 timova.
Našu školu su predstavljali učenici završnih razreda i to učenice odeljenja lll3 – Melanija Jovanović i Emilija Panić, kao i učenici odeljenja lV3 – David Tadić, Jovana Danilović i Kristina Šolajić.
Na naredni nivo (nacionalno takmičenje u Beogradu) su se plasirali čak dva naša učenika – Kristina Šolajić i David Tadić. David je bio deo pobedničkog tima, a Kristina je bila član tima koji je osvojio treće mesto.
Ovo je bila odlična prilika da se učenici okušaju u timskom radu te da pokažu svoje preduzetničke osobine jer su imali ne tako lak zadatak da osmisle proizvod ili uslugu koja će pomoći da se poboljša kvalitet života osoba sa oštećenim vidom. Tokom takmičenja su grupe predstavile originalne ideje, učenici su pokazali svoje veštine prezentacije, a tokom takmičenja je vladala lepa i pozitivna saradnička atmosfera.
Čestitamo Kristini i Davidu i želimo im uspeh i na narednom nivou takmičenja, a sve naše učenike pohvaljujemo za vredan rad i dobro predstavljanje naše škole.