Administrativna služba

Sekretar škole

Nenad Đorđević je rođen 03.09.1987. godine u Boru. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2010. godine. Od 2014. godine radi u Ekonomsko-trgovinskoj školi kao sekretar škole. Za sva pitanja u vezi sa normativnim okvirom rada škole možete mu se obratiti na sekretaretsbor@gmail.com.

Administrator

Nataša Radosavljević  rođena je 1956.god. u Boru gde je i završila Gimnaziju. Diplomirala je na Višoj  ekonomskoj školi u Nišu. Radila je u privrednim društvima u Boru a od 2006.god. radi u Ekomsko-trgovinskoj školi na poslovima administratora- blagajnika.

Šef računovodstva (obračunske službe)

Goran Milojković rođen je 1973.god. u Boru.  Završio je Ekonomsku školu  smer: ekonomski tehničar a trenutno je vanredni student Ekonomskog fakulteta u Nišu. Od 2000.god. radi u Ekonomsko-trgovinskoj školi na poslovima šefa računovodstva.

8 Comments

 1. Milorad Stojiljković јануар 22, 2013 at 9:52 am

  Poštovani, pohađao sam vašu školu u periodu od 1967-1970 godine kada sam i završio smer konobar. Usled preseljenja sam izgubio diplomu o završenoj školi koja mi je sad preko potrebna za ostvarivanje prava na birou za zapošljavanje. Molio bih vas da me obavestite kako i gde bih mogao da dobijem ponovo diplomu.
  Unapred zahvalan, Stojilković Milorad
  022-660179

 2. Sonja јануар 28, 2013 at 11:53 pm

  Poštovani Milorade,
  naša škola je zvanično, postala samostalna, tek sa generacijom koja je prvi razred srednje škole upisala 1987. godine. Ranije je postojalo usmereno obrazovanje, što Vi, verovatno, bolje znate, tako da dokumenta o učenicima koji su se ranije školovali, nisu u našoj školi. Probajte da kontaktirate Gimnaziju ili Tehničku školu, nadam se da neka od njih može izaći u susret Vašem problemu. Pozdrav!

 3. Tamara Nikolic април 10, 2013 at 11:26 pm

  Postovani,
  Interesuje me da li bih mogla da dobijem duplikat diplome (generacija ’97) ekonomski tehnicar, koja je procedura i cena? Unapred hvala.

  S’ postovanjem
  Tamara Nikolic

 4. Vesna, pedagog април 11, 2013 at 11:16 am

  Draga Tamara, procedura za izdavanje duplikata diplome i svedočanstva je sledeća: školi se predaje zahtev za izdavanje duplikata bilo kog dokumenta; u Službenom glasniku RS se objavljuje nevažeća diploma i uplata takse RS. U svakom slučaju najbolje je da dođeš do škole sa zahtevom pa ćemo te detaljno informisati o narednim koracima. Pozdrav!

 5. Mirjana јун 5, 2013 at 4:41 pm

  Poštovani,
  pošto bih želela da se prekvalifikujem u ekonomskog tehničara a ne živim u Boru, da li je moguće da vam pošaljem skenirana svedočanstva i diplomu srednje škole mejlom pa da mi odgovrite koliko bih ispita trebalo da položim?
  Naime ja svakih par meseci dođem u Bor, na nekoliko dana, pa bih to vreme iskoristila da polažem ispite.
  Da li biste mi mogli odgovoriti i koliko koštaju ispiti i šta se još sve plaća?
  Unapred zahvalna,
  Mirjana

 6. Vesna, pedagog јун 6, 2013 at 8:48 am

  Zdravo Mirjana, pretpostavljam da si završila četvrti stepen jer u pismu nisi napomenula a jako je bitno koji smer i koji stepen.
  Praksa je u našoj školi da se vanrednim učenicima nakon upisa izda Rešenje u kojem su svi predmeti koje treba da polažu.
  Da bi ti pomogli i u ostalim pitanjima koje si postavila, pogledaj na našem sajtu oblast O vanrednom obrazovanju i tamo ćeš naći puno toga što te interesuje. Pozdrav!

 7. Mirjana јун 8, 2013 at 7:40 pm

  Poštovana,
  završila sam rudarsko metaluršku školu u Boru 1993 godine, IV stepen, smer metalurški tehničar.
  Pošto ne živim u Boru već u Beogradu,značilo bi mi puno kada bih pre donošenja odluke gde ću izvršiti prekvalifikaciju, mogla da saznam koje ću predmete trebati da polažem.
  Naime dvoumim se između ekonomske škole u Zemunu, koja mi je u blizini, i vas jer kao što sam napomenula često dolazim u Bor, a vi imate prihvatljivije cene.
  Ako biste mi mogli izaćii u susret da nakon što primite moja skenirana svedočanstva i diplomu, date obaveštenje o tome koje predmete bih trebalo da položim
  Unapred zahvalna,
  Mirjana

 8. Vesna, pedagog јун 10, 2013 at 8:27 am

  Draga Mirjana, ono što mogu da ti kažem jeste to da ćeš kao vanredni učenik u prekvalifikaciji polagati samo stručne predmete (koje možeš i sama videti i uporediti). Zvaničnu listu sa predmetima dobićeš na kućnu adresu sa Rešenjem o upisu. Pozdrav!

Leave A Comment